Staklene klizno otklopne zavjese TUTTOVETRO

Staklene klizno otklopne zavjese TUTTOVETRO


Staklene zavjese TUTTOVETRO koriste se za zatvaranje balkona, lođa, lokala u trgovačkim centrima te kao pregrade prostora kao i za zatvaranje prednjih i bočnih stranica Pergotendi.
Prednost staklenih zavjesa u odnosu na aluminijske klizne ili harmo stijene je u tome što staklene zavjese nemaju okvira od aluminija i omogućuju nam čisti panoramski pogled kao i osjećaj stapanja s okolišem. Staklene zavjese također i hermetički zatvaraju prostor te kada se otvore ne zauzimaju prostor. Ovisno o dimenzijama prostora koji se zatvaraju kao i o termičkim svojstvima staklene zavjese se izrađuju od kalenog stakla debljine 8,10 ili 12 mm. Maksimalna visina iznosi 300 cm (12 mm) dok je maksimalna širina panela 100 cm.Kratki opis proizvoda:

Težinu sustava nosi donja vodilica. Ovo svojstvo omogućuje laganu ugradnju u bilo koji tip stropa bez ikakvih ojačanja (napravljenih od drva, lažnog stropa, lakih stropova, pergola)

Sustav nema nikakvih ležajeva, valjaka i kotača. Svi paneli kližu glatko u vrlo pouzdanom sistemu koji traži vrlo malo održavanja.

Naš proizvod je jedan od najestetskijih, sigurnijih i vodonepropusnijih na tržištu.

Imamo ekskluzivna riješenja na tržištu, "side lock" i "klizna vrata".

Prilagođavamo se svim oblicima terasa i trijemova.

Visokokvalificirani tehnički tim, naći će najbolje riješenje za vaš projekt.

Budući da imamo jedan od vodonajnepropusnijih sustava na tržištu, energetska učinkovitost je viša, možete uštediti preko 10% na računu za energiju.

Možemo koristiti razne debljine stakala: 6,8,10 ili 12 mm

Možemo proizvesti do 12 mm debljine stakla zato što je težina sistema prenesena na donju vodilicu. Jedina promijena na sistemu je šupljina profila. Naš proizvod je u procesu stalnog unaprijeđenja na temelju vaših povratnih informacija i našeg iskustva.